zsinórfonal táska

Miért a zsinórfonal a legalkalmasabb táska horgolásra?

A zsinórfonal különböző típusai között bár vannak különbségek, mégis mindegyikre elmondható, hogy kifejezetten alkalmas táska horgolásra. Lássuk, hogy miért.

Erős tartás

Egy női táska amellett, hogy szép, fontos hogy praktikus legyen. Egy zsúfolt napon márpedig a horgolt táskád is zsúfolt lehet. Így ha nem akarod, hogy minden alkalommal, amikor leteszed valahova kiboruljon belőle minden, készítsd olyan fonalból ami tartást ad neki. Persze nem lesz betonkemény, mert az nem kényelmes. Éppen annyira tart, amennyire kell.

Sokáig újszerű marad

Ezt annak köszönheti, hogy könnyű tisztítani. 30 fokon bedobhatod a mosógépbe (természetesen a szerelékek nélkül) és tökéletesen tiszta lesz. Egy pro tippet fogadj meg, ha jót akarsz a táskádnak: használj mosózsákot. Így megvéded a külső sérülésektől, mint például egy beleakadó zipzár. A zsinórfonal emellett nagyon nehezen bolyhosodik, ami még egy erős érv mellette.

Nagy színválasztékban elérhető

Szinte biztos, hogy bármilyen színre is gondolj, az elérhető a zsinórfonalak tekintetében. Így Te magad össze tudsz állítani egy komplett táska szettet. Egy táska az alkalmi ruhához, egy rohangálós shopper, egy bevásárlós masszív darab – és mindegyik az egyéniségedhez passzoló színekből.

Ha csúcs minőségű zsinórfonalat szeretnél gondosan összeállított színválasztékban vásárolni, ajánlom Neked a Magic Yarn fonal webáruházat, ahol segítséget is kaphatsz a horgolással kapcsolatban: https://magicyarn.hu/